Binnenbenen-update

Inmiddels zijn we 4,5, bijna 5 weken verder sinds de eerste liposuctie. Voor nu, de laatste binnenbenen-update.

Het gaat goed! Mijn binnenbenen schuren niet meer en ik kan vertellen, dat loopt zo veel fijner! Ik slik geen paracetamol meer. En ik ben heel tevreden over het resultaat.

Voor ik de liposuctie zou ondergaan, had ik al besproken met de arts, dat mijn huid niet mooi strak zou worden. Dat is logisch, want ik woog ooit bijna 160 kilo. Je kunt dan geen mooie strakke benen van een twintigjarige verwachten. Dus een ander ziet wellicht een kreukelzone, maar ik zie vooral benen niet schuren en waar ik veel fijner mee kan lopen.

De foto’s! Links is voor de liposuctie en rechts is vandaag.

Heb ik nog klachten? Jawel, de genezing is in volle gang. Als ik te lang zit, dan voel ik dat het behandelde gebied nog hard is. Niet zo hard als 2 weken geleden, maar wel nog hard. Ik krijg nu elke week een bindweefselmassage en dat helpt. Ook voel ik dat er nog wel wat vocht in mijn benen zit. Maar stukken minder dan eerder.

Verder nog wat hele fijne wandelfoto’s. Vandaag in een klimtoren geweest en een flinke heuvel omhoog, en afgelopen week het dak op bij de Sint Janskerk in Gouda. Zo fijn om op adem te moeten komen ivm slechte conditie ipv af te moeten breken ivm te veel benenpijn. Had ik al verteld dat ik blij ben?

De klim op het dak van de Sint Janskerk Gouda
Op het dak bij de Sint Janskerk Gouda
Uitzicht Gouda vanaf de Sint Janskerk
Uitzichttoren Hoge Bergse Bos (heulveul trappen)
Uitzicht vanaf die toren over het gebied incl klimtoren

Over ander halve week, ga ik weer op de tafel. Buitenkant en andere stuk achterkant bovenbenen.

Dan zal ik weer verder bloggen. Tot dan!